Bestellen bij Jumbo Fijnproevers is super simpel. Met een paar drukken op de knop, bestel je wat je wilt. Bovendien kies je zelf je bezorgdatum. Pas als we je bestelling hebben ontvangen, gaan wij inkopen bij de slachterij. Jouw vlees wordt dus supervers geleverd (en is niet ingevroren).

Bezorging via Trunkrs

Je bestelling wordt bezorgd via Trunkrs (avondbezorging tussen 17.00 en 22.00 uur). Op de dag van levering ontvang je van Trunkrs een link met Track&Trace-code, zodat je jouw bestelling kan volgen. Het vlees is verpakt in een isobox en is voorzien van icepacks om het koel te houden. 

Bezorgschema

Bij Fijnproevers kies je zelf je bezorgdatum. Standaard vindt onze levering plaats op de volgende momenten:

Veelgestelde vragen

Wordt het vlees bezorgd samen met een Jumbo bestelling?

Nee, de bestelling bij Fijnproevers staat los van een eventuele bestelling bij Jumbo. Het vlees van Fijnproevers wordt ook bezorgd door een andere partij.

Is er een minimaal bestelbedrag?

Ja, het minimale bestelbedrag voor een bestelling bij Fijnproevers is 40 euro.

Wat zijn de bezorgkosten van Fijnproevers?

Als je een bestelling hebt voor meer dan 75 euro, dan wordt de bestelling gratis bezorgd. Heb je een bestelling voor een lager bedrag dan 75 euro? Dan betaal je 6,75 euro aan bezorgkosten.

Bezorgt Fijnproevers in heel Nederland?

Bijna… Fijnproevers bezorgt op heel veel plaatsen in Nederland. Alleen op de Waddeneilanden bezorgen wij niet.

Wie bezorgt mijn bestelling van Fijnproevers?

De bestelling wordt op de dag van aflevering tussen 18.00 en 22.00 uur bezorgd door Trunkrs, een bezorgdienst gespecialiseerd in vers vervoer. Via Trunkrs ontvang je een track&tracecode over het bezorgtijdstip.

Hoe kan ik betalen?

Als je een bestelling plaatst, kun je in de laatste stap betalen via Ideal, ApplePay of met je creditcard. Je betaalt dus vooraf.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Jij bepaalt zelf jouw bezorgmoment van Fijnproevers. In het bezorgschema zie je de mogelijkheden. Als je aan het bestellen bent, kun je in de laatste stappen een bezorgmoment kiezen. Let op: de bestelling van Fijnproevers staat los van je bestelling bij Jumbo.

Hoe krijg ik korting op een bestelling?

Als je een bestelling plaatst bij Fijnproevers, ontvang je bij je bestelling een flyer met daarop een code voor 5% korting op een volgende bestelling.