Dol op vlees van topkwaliteit

Jumbo Fijnproevers en StoerVlees.com werken samen en dat is goed nieuws voor vleesliefhebbers. Wij onderscheiden ons namelijk door de topkwaliteit vleessoorten tegen een eerlijke prijs aan te bieden en dat ook nog een vers en gekoeld te bezorgen.

Bij Fijnproevers mag je altijd rekenen op:

  • Stoere stukken vleessoorten van topkwaliteit, ingekocht bij toonaangevende slachterijen
  • Vlees van goed gehouden dieren; dierenwelzijn staat bij ons op 1!
  • Vers vlees (niet ingevroren dus, op een enkele uitzondering na)
  • Vlees voor een faire prijs. Vergelijk onze prijzen gerust

Jouw voordeel als Jumbo klant

Na de eerste aankoop bij Fijnproevers, krijg je 5% korting op de volgende bestelling. Extra voordelig genieten van vlees van topkwaliteit.

 

Veelgestelde vragen

Wordt het vlees bezorgd samen met een Jumbo bestelling?

Nee, de bestelling bij Fijnproevers staat los van een eventuele bestelling bij Jumbo. Het vlees van Fijnproevers wordt ook bezorgd door een andere partij.

Is er een minimaal bestelbedrag?

Ja, het minimale bestelbedrag voor een bestelling bij Fijnproevers is 40 euro.

Wat zijn de bezorgkosten van Fijnproevers?

Als je een bestelling hebt voor meer dan 75 euro, dan wordt de bestelling gratis bezorgd. Heb je een bestelling voor een lager bedrag dan 75 euro? Dan betaal je 6,75 euro aan bezorgkosten.

Bezorgt Fijnproevers in heel Nederland?

Bijna… Fijnproevers bezorgt op heel veel plaatsen in Nederland. Alleen op de Waddeneilanden bezorgen wij niet.

Wie bezorgt mijn bestelling van Fijnproevers?

De bestelling wordt op de dag van aflevering tussen 18.00 en 22.00 uur bezorgd door Trunkrs, een bezorgdienst gespecialiseerd in vers vervoer. Via Trunkrs ontvang je een track&tracecode over het bezorgtijdstip.

Hoe kan ik betalen?

Als je een bestelling plaatst, kun je in de laatste stap betalen via Ideal, ApplePay of met je creditcard. Je betaalt dus vooraf.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Jij bepaalt zelf jouw bezorgmoment van Fijnproevers. In het bezorgschema zie je de mogelijkheden. Als je aan het bestellen bent, kun je in de laatste stappen een bezorgmoment kiezen. Let op: de bestelling van Fijnproevers staat los van je bestelling bij Jumbo.

Hoe krijg ik korting op een bestelling?

Als je een bestelling plaatst bij Fijnproevers, ontvang je bij je bestelling een flyer met daarop een code voor 5% korting op een volgende bestelling.